Tarotlæsning – telefon, klinik eller gruppelæsning

meditation-header

Telefonoplæg
Du behøver ikke komme til mig for at få en sitting og få lagt tarotkort. Det kan sagtens gøres via telefonen. Det fungerer ved at du indbetaler det beløb, som du vil have sittings for. Vi aftaler en tid, hvor du ringer til mig. Og så er du i røret, imens jeg lægger tarotkort for dig. Du kan derfor stille alle de spørgsmål du vil, præcis som hvis du var her i min klinik. Det giver mulighed for at du kan ringe til mig og få en tarotkortlæsning lige meget hvor du bor.

Bestillingsoplæg
Vi ser hvilket tarotkort du er født ind med i livet og hvilke tarotkort du har i de følgende år. Ved hvilket tarotkort sker der altid problemer eller forandringer i dit liv? Det fungerer som et horoskop. Derfor skal jeg vide hvilke år der er sket noget specielt i. Så kigger vi på fremtiden ud fra hvad tarotkortene har at fortælle.

Årsoplæg
Her kigger jeg på det næste år. Hvordan vil det se ud for dig og hvad kan tarotkortene fortælle dig?

Gruppelæsning
Denne form er en slags homeparty hvor du og en gruppe venner får mulighed for at få tarotkortenes verden hjem i stuen. Hvis du kan samle 6 personer hjemme hos dig selv, får du en gratis sitting selv.
Det kan I opleve med en gruppelæsning og tarotkort:
Jeg giver et kort foredrag om tarotkort. Herefter får alle en individuel sitting på ca. 20 min. Det er en god introduktion for mange til tarotkort, og det giver en hyggelig aften hvor du kommer lidt tættere på venner eller familie. Mange flytter deres forhold til tarotkort i en positiv retning og kommer senere hos mig i klinikken for en mere dybdegående tarotkortlæsning om mere personlige spørgsmål. En gruppelæsning er en god måde at prøve tarotkortene på.

Tarot- og meditationsaften
Som gruppe kan du også vælge at lave en tarot- og meditationsaften. Det giver en helt speciel oplevelse at meditere med tarotkort. Vi mediterer på chakra og på hvad har du brug for at vide lige nu.