Tarotkort – køb dit eget sæt her

20190824_111018

Køb dit eget sæt tarotkort, så du selv kan bruge kortene lige når du har brug for det. Kortsættet kræver ingen særlige forudsætninger, alle kan bruge det – derfor hedder de “Keep it Simple”. Bare følg instrukserne her.

Du kan bruge tarotsættet på tre måder. Den første måde er, at du kan bruge kortene som almindelige tarotkort. Det vil sige, at det er de 21 store arkadekort. Den anden måde er, at de kan bruges som englekort, hvor der er et godt råd på hvert af kortene. Det er en meget populær måde at bruge kortene på, da de oftest rammer rigtigt og giver et hurtigt svar. Endelig er der den tredje måde, her er en chakra-farve på hvert af kortene.

Sådan bruger du tarotkortene

1. Brug tarotkortene som almindelige tarotkort

Tænk på et enkelt spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Træk et kort og se beskrivelsen af kortet som svar på dit spørgsmål. Du kan også vælge at trække tre kort – et for fortid, et for nutid og et for fremtid. Afhængigt af dit spørgsmål kan det give et mere nuanceret svar. Denne måde at bruge kortene på giver dig svar ud fra billedet og den vedlagte beskrivelse af kortet. Ofte giver det første svar anledning til et nyt spørgsmål, og du kan altid fortsætte med at stille et nyt spørgsmål.

2. Brug tarotkortene som et hurtigt, godt råd

Tænk på et spørgsmål, og træk et kort. På hvert kort er der et guidet svar med et godt råd. Denne måde at bruge kortene på er hurtigt, hvis du lige står og mangler vejledning eller retning, da du ikke skal kigge i hele kortbeskrivelsen men blot se rådet direkte på tarotkortet.

3. Brug tarotkortenes chakrafarver

Denne måde tager udgangspunkt i, hvis du er ude af balance med noget i dit liv og har brug for hjælp til at pejle dig ind på årsagen.

Her skal du derfor ikke tænke på et specifikt spørgsmål, men i stedet dele kortsættet ind i 3 bunker ud fra chakrafarver. Kortene tager udgangspunkt i de 7 chakraer, og der er 3 kort til hver chakra-farve. Chakra-farven er vist med en prik på alle kort. De 3 nederste chakraer (gule, orange og røde farveprikker) repræsenterer den fysiske verden (fx din bolig, din krop). De 3 kort på hjertechakraer har grønne farveprikker og repræsenterer dine følelser. De mentale chakra-kort har mørkelilla, lyselilla eller blå farveprikker og repræsenterer dine tanker (fx bekymringer eller overvejelser).

Du skal så trække et kort fra hver af de tre bunker. De tre kort udgør tilsammen forklaringen på ubalancen i dit liv.

Om tarotkortene

Sættet med tarotkort har jeg selv udviklet fra a til z. Jeg har fulgt min åndelige intuition både til selve konceptet med de tre måder at bruge kortene på samt til hvad det enkelte kort skulle indeholde. Dernæst har jeg selv malet motiverne til alle kortene og fået dem sat i produktion. Derfor er mine tarotkort helt unikke, og der findes ikke andre kort på markedet som kan bruges på så mange måder som dette sæt.

Tarotkortene er udviklet med en blanding af klarsyn, mine kreative evner og 20 års erfaring med tarotlæsning.

Shide kort

Sidhe energi kort

Sidhe folket kommer vi tættere og tættere på. De har en meget højre og finere energi end os.

Disse væsner bor rundt omkring os i naturen og nogle gange flytter de også ind i vores hjem.

Hvert væsen har sin egen fine arbejdsopgave her på jorden. Vi er så heldig, at vi i denne nye tidsalder har mulighed for at få hjælp fra dem. Vi har for første gang alle muligheder for at trække på deres hjælp.

Jeg har været så heldig at blive udvalgt til at forbinde disse væsner til os. Håber du kan bruge deres energi og gode råd på en god og konstruktiv måde.

Kanaliseret tekster og tegninger af Sidhe folket med samarbejde fra Marlo fra Sidhefolket.

“Det er nogle helt fantastiske og rammende kort. De rammer spot on på en utrolig blid og kærlig måde, men budskabet står meget klart.” Vibeke Juhl Wulff

“Jeg vil gerne anbefale disse tarotkort. Har brugt dem ved et jobskifte, når store og svære spørgsmål melder sig. Jeg har skrevet spørgsmål ned og svaret, så jeg kan gå tilbage, finde kortet og læse det igen. Jeg er meget glad for dem, bruger dem og ja, det har hjulpet.” Jette Mikkelsen

Mit 3 sæt -Sjælens store skole “Visdomskort”

kort 2023

Med disse kort håber jeg at du får en større forståelse, af hvad der sker i universet og på jorden. Kortene omhandler forståelse af plankton til folk fra andre universer.

Livet er en stor skole for din sjæl.

Med dette sæt håber jeg at give dig mange gode aha oplevelser. Må du kunne mærke energien i hvert enkelt kort.

Både med dansk og engelsk tekst.

God fornøjelse.

68 kort i et sæt til Kr 249,00+ Fragt

Køb tarotkort-sættet

Jeg har ikke en webshop, hvor du kan købe kortene, men du kan altid kontakte mig på telefon eller mail, og så sender jeg dem.

Keep it simple kort 195,00 Kr 

Sidhe kort 195,00 Kr

Visdomskort 249,00 Kr

+ forsendelse